Chalet gids

Terug naar Chalet startpagina

Start  »  Gids  »  C  »  Chalet  »  Chalet in Ardennen

Chalet in Ardennen gids

Chalet te koop of te huur in de Ardennen

1. Ardennen-chalet.nl
Tussen de prachtige beboste heuvels van de Belgische Ardennen, vlakbij Durbuy (het kleinste stadje ter wereld), ligt ons huisje op het bungalowpark Sunclass Grandhan. De ideale plek om uit te blazen, vakantie te houden en te genieten van de schitterende omgeving.

http://www.ardennen-chalet.nl/

2. Chalet Bohan
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Chalet Bohan

http://www.chaletbohan.be

3. Chalet Eikenblad te Barvaux
Wij bieden u onze chalet te huur aan in het hartje van de Belgische Ardennen in een rustige en bosrijke omgeving op slechts 5km van Barvaux, 10 km van Durbuy en 9 km van Hotton.

http://www.chaleteikenblad.be/

4. Chalet Pidoux
Wij hebben 2 chalets en 1 villa voor u beschikbaar. Onze vakantiehuizen met geheelomheinde tuin in de Ardennen staan in de gemeente Durbuy en Erezee. In de omgeving is veel te doen zoals wandelingen, kayakken en mountainbiken en nog vele andere avontuurlijke activiteiten. Uw honden zijn bij ons van harte welkom.

http://www.chaletpidoux.nl

5. Chalet, De 4 seizoenen
De gloednieuwe chalet voor 12 personen is een ideale vankantie! Rustige omgeving, kindvriendelijk, luxueus (sauna), vele bezienswaardigheden en sportactiviteiten in nabije omgeving. Wil je samen zijn met familie en vrienden, heb je iets speciaal te vieren of wil je er gewoon even tussenuit en in alle rust genieten? Dan

http://www.chalet4seizoenen.be

6. Chalet-ardennen.net
Onze Chalet ligt in het vakantiedorp La Boverie te Jupille / Hodister een klein dorpje aan de Ourthe in het hartje van de Ardennen tussen La Roche en Ardennes en Hotton.

http://www.chalet-ardennen.net/

7. Chalet-ardennen.org
In het prachtige Barvaux sur Ourthe (gemeente Durbuy) verhuren wij twee romantische chalets (4- en 6 persoons) met elk een grote, omheinde tuin. Beide chalets beschikken over een grote, omheinde tuin en zijn dus ideaal voor uw kinderen en huisdier. Door de behaaglijke verwarming (ondermeer houtkachel) is het ook in de

http://www.chalet-ardennen.org/

8. Chaletardennen.com
Het chalet is centraal gelegen en vormt een prima vertrekpunt om van hieruit de ardennen te ontdekken. In het nabij gelegen plaatsje Hotton (4 km.) is een behoorlijk uitgebreide supermarkt te vinden alsook enkele kleine winkels, o.a. bakkers, beenhouwer e.a.. Barvaux ligt zes kilometer van het chalet verwijderd, en ook

http://chaletardennen.com/

9. Vakantiehuisje in de Ardennen
Tussen de prachtige beboste heuvels van de Belgische Ardennen, vlakbij Durbuy (het kleinste stadje ter wereld), ligt ons huisje op het bungalowpark Sunclass Grandhan. De ideale plek om uit te blazen, vakantie te houden en te genieten van de schitterende omgeving.

http://www.vakantiehuisjeindeardennen.com/